„Adâncul“, filmul proiectat joi la cinematograful în aer liber din Parcul Titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiecţia are loc în Parcul Titan din Capitală FOTO Arhivă
Proiecţia are loc în Parcul Titan din Capitală FOTO Arhivă

Joi, 28 august, filmul „Adâncul” va fi proiectat în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, care are loc în Parcul Titan din Capitală. Spectatorii pot viziona pentru a doua oară acest film începând cu ora 21.00, pe Insula Pensionarilor.

Pelicula, în regia lui Baltasar Kormakur, are la bază o poveste reală. Este vorba despre un accident petrecut în anul 1984, în mările Islandei, când barca unui pescar s-a scufundat, iar acesta a fost nevoit să înoate kilometri întregi până la mal. Voinţa de a trăi l-a transformat pe unicul supravieţuitor al naufragiului într-un erou naţional, dar şi într-un inexplicabil fenomen ştiinţific.

„Adâncul” este considerat cel mai apreciat film islandez al tuturor timpurilor. Pelicula a fost nominalizată la European Film Awards în 2013 şi laureată cu 11 premii la EDDA Awards Islanda.

Filmul va fi proiectat pe cel mai mare ecran gonflabil din România şi face parte din seria celor 36 de proiecţii, care pot fi vizionate de bucureşteni timp de şase săptămâni, gratuit, în parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Citeşte şi:

Desenele superbe din intersecţia Ştirbei cu Berzei

„Aşa tată, aşa fiu“, drama japonează proiectată în Parcul Titan

Evenimentul „Cinema în aer liber“ a ajuns la jumătatea drumului. Mâine va fi proiectat filmul „Inimă neînfricată“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite