Şofer suspectat că şi-a ucis fosta soţie după ce ar fi intrat cu maşina intenţionat într-un cap de pod din Pipera  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Antena 3
FOTO: Antena 3

Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-ar fi omorât fosta soţie, după ce a intrat cu maşina în piciorul unei pasarele pietonale din zona Pipera, din Capitală. În urma investigaţiilor, se pare că şoferul ar fi provocat intenţionat accidentul, pentru a se răzbuna pe femeie.

După ce au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar şi telefoanele color doi, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu este vorba de un simplu accident, ci de o crimă cu premeditare.

Cei doi erau divorţaţi de aproape 5 ani, iar de o săptămână femeia se mutase la mama ei. Fostul soţ, care o acuza de infidelitatea, a ameninţat-o pe femeie de mai multe ori cu moartea, potrivit Antena 3.

Astfel, acesta a mascat totul într-o eventuală şicanare în trafic şi a intrat cu maşina în piciorul unei pasarele metalice.

Din impact a rezultat rănirea ambelor persoane. Echipajele medicale au  acordat îngrijiri medicale şi au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Bărbatul a fost externat din spital şi este cercetat în stare de libertate. Procurorii continuă ancheta sub aspectul infracţiunii de omor.

Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie a.c., produs pe Bdul.Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani şi vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", a anunţat IPJ Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite