VIDEO „Moldova rămâne în continuare dependentă de forţe din afara ţării”. Mesajul lui Pavel Filip cu ocazia Zilei Independenţei

VIDEO „Moldova rămâne în continuare dependentă de forţe din afara ţării”. Mesajul lui Pavel Filip cu ocazia Zilei Independenţei

Ex-premierul Pavel Filip a transmis un mesaj cetăţenilor marţi, 27 august, în contextul Zilei Independenţei Republicii Moldova. Fostul prim-ministru a declarat că „ţara noastră trece printr-o perioadă grea”, iar „anul acesta am înţeles mai bine ca niciodată că la 28 de ani de independeţă, Republica Moldova rămâne în continuare dependentă de forţe din afara ţării”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Independenţa nu este un eveniment, ci un proces de lungă durată, la care trebuie să muncim în fiecare zi. În ultimii ani, am încercat să ne ridicăm din genunchi şi să cerem respect pentru ca ţara să fie mai independentă, pentru că independenţa nu se dă, se câştigă, în ficare zi, prin fapte, muncă, dăruire. Mie îmi pasă de Moldova şi vreau să ajungem în ziua în care noi toţi ne mândrim că trăin într-un stat independent, european. La mulţi ani, Moldova!”, a afirmat Pavel Filip într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările