Referendum la Chişinău. Ilian Caşu: Am votat pentru o Primărie transparentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Vicepreşedintele Partidului Politic Partidul Nostru, Ilian Caşu, a votat „pentru o Primărie transparentă în municipiul Chişinău, pentru o Primărie care ar funcţiona la fel ca cea din Bălţi”. După ce şi-a exercitat, duminică, dreptul la vot, Caşu a declarat pentru presă că o instituţie transparentă este o instituţie fără corupţie, transmite IPN.

Ilian Caşu a menţionat că a votat împotriva distrugerii parcurilor centrale, dar şi împotriva împânzirii oraşului cu gherete. Acesta a mai spus că a votat împotriva dezordinii din grădiniţe şi împotriva distrugerii centrului istoric al oraşului.

Vicepreşedintele PPPN a mai spus că referendumul este un instrument democratic, prin care cetăţenii pot influenţa mersul lucrurilor în ţară şi în oraş, însă anumite partide s-au străduit să-i dea o conotaţie geopolitică. Dacă nu va fi evitat elementul geopolitic, riscăm să rămânem în dezordine.

Către ora 09.20, rata de participare la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chişinău constituia 1,45%, ceea ce reprezintă peste nouă mii de alegători.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite