PLDM are un nou preşedinte interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian David FOTO Elena Covalenco, IPN
Iulian David FOTO Elena Covalenco, IPN

Consiliul Politic Naţional al Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM) l-a ales pe vicepreşedintele Iulian David în calitate de preşedinte interimar, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presă al formaţiunii.

În cadrul şedinţei din 1 august, Consiliul Politic Naţional a luat act de cererea de retragere a lui Alexandru Bujorean din funcţia de preşedinte interimar, motivată de necesitatea implicării plenare în funcţia de primar al oraşului Leova.

Potrivit site-ului PLDM, Iulian David a fost vicepreşedinte al PLDM din martie 2019, fiind membru din 2007. Este licenţiat în economie, cu specializarea marketing (ASEM) şi mai deţine un master în management (ULIM). Din 2011 până în prezent este consilier raional de Călăraşi. Timp de 17 ani a activat în cadrul unor companii private specializate în comerţ şi construcţii, în funcţii de administrare.

În cadrul şedinţei, conducerea PLDM a discutat şi subiecte privind situaţia politică după alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, activitatea partidului în perioada electorală, precum şi obiectivele imediate ale partidului. S-a stabilit că PLDM îşi va ţine Congresul X pe data de 5 decembrie 2021.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite