O deputată din Parlamentul Republicii Moldova, inclusă într-un Top Forbes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ppe.md
FOTO ppe.md

Deputatul Grupului Parlamentar Popular European Mihaela Spătaru a fost inclusă în topul celor mai de succes tineri din Europa al celebrei reviste Forbes, la categoria Legi şi Politici.

Jurnaliştii de la celebra publicaţie americană o descriu pe deputata Mihaela Spătaru ca fiind o membră activă a Parlamentului de la Chişinău. 

Ea este unica femeie în Comisia Parlamentară pentru securitate naţională, apărare şi ordine publică, unde îşi concentrează activitatea pe domeniul securităţii cibernetice şi a spaţiului informaţional din Republica Moldova, se arată într-un comunicat de presă emis de PPEM.
 

În legislatura actuală a Parlamentului, Mihaela Spătaru este autoarea a 24 proiecte de legi, printre cele mai recente fiind iniţiativele de modificare a Constituţiei privind introducerea obiectivului de integrare europeană ca obiectiv strategic de dezvoltare a ţării şi de modificare a denumirii limbii de stat. 
 

De asemenea, deputatei din Grupul PPE îi aparţine iniţiativa de a marca pe 9 mai Ziua Europei şi a venit cu îmbunătăţiri asupra legii privind statutul militarilor din Republica Moldova.

În plan extern, Mihaela Spătaru activează în calitate de preşedintă a Grupului de prietenie cu statele din Europa de Sud-Est, ca membră a board-ului Adunării Parlamentare pentru cooperare în zona Europei de Sud-Est şi membră a Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova şi Parlamentul României.
 

Topul 30 Under 30 al revistei Forbes se realizează anual şi include cei mai de succes tineri sub 30 de ani din diverse domenii de activitate. Pentru ediţia din 2018 a fost realizată o selecţie din 300 de tineri creativi, lideri şi fondatori de start-up-uri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite