Liberalii au depus la CEC circa 27.000 de semnături. Ghimpu: Politica nu se face doar pe Facebok, trebuie să ai susţinere printre oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Grupul de iniţiativă în susţinerea candidatului din partea Partidului Liberal la prezidenţiale a prezentat marţi, 6 septembrie, semnăturile la CEC.

„Acei care nu au structuri în teritoriu desigur că le este foarte greu. La noi în prima seară au fost colectate semnăturile, ne-am reţinut numai cu ştampila primarilor”, a declarat liberalul.

În alt context, întrebat dacă Plahotniuc este capabil să modernizeze ţara, preşedintele PL a spus că: „Plahotniuc nu este nici rege, nici preşedinte, dar prim-vicepreşedinte al PD”.

Ghimpu a reconfirmat poziţia PL de a nu accepta cooperarea cu PPEM, condus de Iurie Leancă

„Cu leancă nu am discutat şi nici nu vreau să discut, după ce a pornit lupta în Consiliul Municipal Chişinău cu PL. Cum aşa la nivel central să fii cu PL, iar la nivel local împotriva PL”, se întreabă Mihai Ghimpu.

El a mai adăugat că Iurie Leancă şi-a dorit funcţia de vicepreşedintele al Parlamentului, atunci când a semnat Acordul de cooperare cu majoritatea parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite