Igor Dodon nu-și recunoaște înfrângerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon
Igor Dodon

Candidatul comunist nu-și recunoaște înfrângerea în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Capitalei și declară că va utiliza toate căile legale pentru a apăra încrederea alegătorilor săi.

În cadrul unui briefing susținut acum câteva minute la sediul PCRM, Igor Dodon a mulțumit tuturor alegătorilor care l-au votat duminică. „În premieră, un candidat PCRM a obținut un vot de încredere atât de mare la Chișinău, acumulând peste 182.000 de voturi", a spus Dodon.

Totodată, el s-a plâns că în ultimele zile de campanie contracandidații săi „au utilizat cele mai urâte metode", aceasta fiind „o provocare pentru normele democratice". „În această luptă electorală noi nu suntem învingători și nici cei învinși. Nu recunoaștem înfrângerea, mai ales că diferența este de doar un procent și au avut loc multiple cazuri de fraudare.

Promit că vom utiliza toate instrumentele legale pentru a apăra încrederea pe care ne-au oferit-o alegătorii", a declarat Dodon, fără a preciza ce anume va face. Igor Dodon a pierdut alegerile la o diferență de 1,2 puncte procentuale față de contracandidatul său, liberalul Dorin Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite