Igor Dodon va efectua o vizită oficială la Bruxelles la sfârşitul lunii ianuarie: „Sunt sigur că vom reuşi să avem discuţii productive”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Igor Dodon via Facebook
FOTO Igor Dodon via Facebook

Preşedintele Igor Dodon a avut o întrevedere joi, 29 decembrie, cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola. Cei doi oficiali au stabilit că şeful statului va efectua o vizită la Bruxelles la sfârşitul lunii ianuarie sau la începutul lunii februarie, la invitaţia conducerii UE.

„Am avut o întrevedere cu Şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, E.S. Pirkka Tapiola.

Am discutat mai multe subiecte legate de colaborarea Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, dar şi statele membre UE. Am menţionat că apreciez înalt parteneriatul, dar şi suportul politic şi financiar care este acordat ţării noastre.

De asemenea, am discutat detalii cu privire la vizita oficială pe care o voi avea la sfârsitul lunei ianuarie - începutul februarie la Bruxelles, la invitaţia conducerii UE. Sunt multe subiecte pe ordinea de zi şi sunt sigur că vom reuşi să avem discuţii productive pe fiecare dintre ele”, a anunţat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Igor Dodon a declarat anterior că prima sa vizită oficială în afara ţării în calitate de preşedinte va fi la Moscova, ulterior la Bruxelles.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite