Andrei Năstase cere investigarea cazurilor de manipulare pe Facebook în care este folosit numele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDA, Andrei Năstase, cere organelor de drept din Republica Moldova să investigheze faptele ilegale săvârşite de persoane necunoscute care au creat mai multe pagini pe reţeaua de socializare Facebook. Aceştia au utilizat denumirea şi sigla PDA, dar şi numele său în calitate de preşedinte al partidului, difuzând informaţii false şi denigratoare, transmite IPN.

Potrivit lui Andrei Năstase, pe aceste pagini sunt difuzate ştiri mincinoase, în mod special pentru că se apropie 26 august, data când va avea loc protestul opoziţiei.

„Cel mai grav este că aceştia cheamă la acţiuni ilegale, anticonstituţionale şi deturnează în totalitate mesajul nostru de a ne manifesta masiv, paşnic şi determinat împotriva abuzurilor puterii de la Chişinău”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PDA a denunţat şi o pagină denumită „Andrei Năstase – primar de Chişinău”, unde în numele PDA sunt plasate mesaje denigratoare şi mincinoase care îndeamnă la violenţă şi instigă la război civil.

Politicianul a ţinut să menţioneze că PDA este posesoarea site-ului platformada.md, a paginii de Facebook oficiale a lui Andrei Năstase cu bifă albastră şi o pagină de Facebook a PDA cu peste 20 de mii de urmăritori. Personal, liderul PDA deţine un cont pe Twitter şi pe Odnoklassniki.

Andrei Năstase a reiterat apelul său către oameni de a ieşi la protestul din 26 august din Piaţa Marii Adunări Naţionale şi de a protesta paşnic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite