Cel mai mare exportator de cereale din Republica Moldova şi-a cumpărat 100 de vagoane pentru transportul grânelor

Cel mai mare exportator de cereale din Republica Moldova şi-a cumpărat 100 de vagoane pentru transportul grânelor

Transoil a cumpărat 100 de vagoane FOTO transoilcorp.com

Grupul Transoil, controlat de milionarul Vaja Jhashi, anunţă că a cumpărat 100 de vagoane pentru transportarea cerealelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Achiziţia a avut loc în decembrie 2013 şi potrivit Transoil va permite la îmbunătăţirea semnificativă a logisticii şi va creşte cu siguranţa exporturilor de către companiile din cadrul grupului prin terminalele deţinute la Reni (Ucraina) şi Giurguleşti.
Grupul anunţă că va folosi parcul de vagoane şi pentru activităţi în Kazahstan şi Rusia.

În 2013, Transoil a preluat managementul şi controlul operaţional asupra Elevatorului din portul Reni, care permite depozitarea a circa 250.000 de tone de cereale, precum şi a terminalului din acelaşi port, cu o capacitate de export de peste 200.000 de tone de cereale.

Grupul controlat de Transoil deţine două fabrici mari de producerea uleiului, şapte elevatoare, zeci de mii de hectare de teren agricol şi terminalul de cereale de la Giurgiuleşti.

Compania este cel mai mare producător de ulei din Republica Moldova şi deţine cele mai mari spaţii de stocare a cerealelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările