Tânăr împuşcat mortal de un carabinier într-un sat din Bălţi

Tânăr împuşcat mortal de un carabinier într-un sat din Bălţi

FOTO simbol

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost împuşcat mortal de către un militar, angajat al Direcţiei regionale ,,Nord” a Inspectoratului General de Carabinieri. Incidentul s-a produs noaptea trecută în satul Elizaveta din Bălţi.

IGC a venit cu un comunicat de presă pe marginea acestui caz, în care menţionează că angajatul se afla în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, iar arma personală era deţinută legal. Carabinierul fiind implicat într-un conflict, a efectuat o împuşcătură din arma personală, rănind mortal tânărul de 23 ani.

Solicitată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bălţi, Eugenia Molceanov, a declarat că oamenii legii au fost alertaţi de către o locuitoare a satului Elizaveta, care le-a spus că un tânăr a fost împuşcat la intrarea în localitate. L-a faţa locului s-a constatat că între bărbatul de 37 de ani se iscase un conflict cu un grup de persoane, iar ca urmare a scos arma şi a tras, rănind mortal tânărul.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar bănuitul a fost reţinut pentru 72 ore.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: