O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federaţiei Ruse de la Chişinău

O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federaţiei Ruse de la Chişinău

Poliţia a fost alertată în această dimineaţă, 17 august, de o persoană anonimă care, prin poşta electronică, a anunţat că sediul Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova este minat, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Alerta cu bombă a fost una falsă.

„Conform protocolului stabilit în astfel de situaţii, carabinierii au reacţionat prompt, fiind securizată zona şi înştiinţate serviciile abilitate. Imediat la faţa locului s-au deplasat toate serviciile specializate, grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Buiucani. Specialiştii din cadrul serviciului „Bombteh” verifică adiacentul Ambasadei”, a declarat pentru IPN ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a capitalei, Natalia Stati.

În luna iunie, au fost trei alerte cu bombă la sediul Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova, toate false. Natalia Stati a menţionat că deocamdată nu a fost identificat autorul alertelor.

Comunicarea mincinoasă cu bună-şiinţă despre actul de terorism se pedepseşte cu amendă de până la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la doi ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările