Cursă de ciclism de Ziua Europei

Cursă de ciclism de Ziua Europei

Sportivii s-au întrecut pe traseul Chişinău-Ştefan Vodă

La competiţia, organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, au participat 65 de sportivi. Manifestația sportivă a fost organizată cu ocazia Zilei Europei, dar și în cadrul mai multor acțiuni consacrate Zilei Sportivului.

Cursa de ciclism a durat două zile, pe traseul Chișinău - Căușeni - Ștefan Vodă - Chișinău. Printre participanți sunt înscriși cicliști din Dubăsari, Bălți, Tiraspol și Chișinău.

În cadrul deschiderii cursei de ciclism, Ion Cebanu, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat că sportul moldovenesc este în afara oricărei politici: "Ne unesc aceleași interese - să fim într-o formă sportivă bună, să avem ca prioritate modul sănătos de viață și sper că promovarea acestor valori le va reuși cicliștilor, care au venit din toată republica pentru a duce stafeta spre sud, la Ștefan Vodă, pentru ca în august să preia bunele tradiții și să facă traseul Chișinău - Ungheni", a declarat ministrul.

Startul cursei de ciclism a fost dat, sâmbătă, pe Aleea Clasicilor, Scuarul Europei, iar la ceremonia oficială au fost prezenți ministrul Tineretului și Sportului, și reprezentanții delegaţiei Uniunii Europene în Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: