Cocaină de 1 milion de lei, adusă în Republica Moldova din Spania, camuflată într-un televizor. Un tânăr a fost reţinut

Cocaină de 1 milion de lei, adusă în Republica Moldova din Spania, camuflată într-un televizor. Un tânăr a fost reţinut

Oamenii legii din R. Moldova au reţinut un tânăr de 24 ani, în timp ce transporta spre casă un colet primit din Spania, în care erau camuflate droguri.

Iniţial, tânărul declarase că transporta un televizor în interiorul coletului. Însă, urmare a verificărilor, oamenii legii au depistat în interiorul televizorului o cantitate de circa 300 grame de cocaină, care pe piaţa neagră ar valora aproape un milion de lei. 

Suplimentar, în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul persoanei, în municipiul Chişinău, au fost ridicate 1.000 pacheţele autosigilante pentru comercializarea drogurilor, un cântar electronic la scara mică, două telefoane mobile folosite la comiterea infracţiunii, precum şi marijuana (depistată inclusiv în ascunzişurile din Chişinău, în care a fost amplasată în scopul comercializării).

Tânărul a fost reţinut urmare a altei reţineri anunţate în data de 18 martie 2022. Atunci, forţele de ordine au reţinut alţi nouă membri ai grupului criminal organizat, în care tânărul respectiv avea rol de curier şi depozitar al drogurilor, în cadrul unui magazin cu activitate pe internet. 

În cadrul acelui episod, autoritatea de investigaţie anunţase o captură de droguri, de diferite tipuri, în sumă de 700.000 de lei. Ulterior reţinerii acestuia, procurorii au solicitat şi obţinut aplicarea arestului preventiv în privinţa bănuitului, pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările