Al cincilea deces provocat de COVID-19 în Republica Moldova

Al cincilea deces provocat de COVID-19 în Republica Moldova

Încă o persoană din regiunea transnistreană a murit după ce a fost infectată cu COVID-19. În total, în stânga Nistrului au decedat două femei. Astfel, Republica Moldova a ajuns la un bilanţ de cinci decese provocate de contaminarea cu coronavirus.

Numărul celor infectaţi cu COVID-19 în Republica Moldova continuă să crească alarmant. Pe parcursul zilei de miercuri, 1 aprilie, au fost confirmate alte 70 cazuri de infectare cu coronavirus, din 329 probe procesate. În total, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 423.

De menţionat că, până la ora actuală, 23 de pacienţi au fost vindecaţi.

Din 423 de cazuri de COVID-19, în 75 de cazuri este vorba despre importul de COVID-19 (Italia, Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Ucraina, Rusia, România, Germania, Belarus şi Cehia). În 348 de cazuri vorbim de transmitere locală (Chişinău - 144, Hînceşti - 25, Soroca - 35, Ştefan Vodă - 45, Ialoveni - 15, Căuşeni - 5,  Anenii Noi - 5, Cahul - 16, Rîşcani - 3, Bălţi - 3, Sîngerei - 9, Taraclia - 4, Orhei - 4, Briceni - 2, Cantemir, Făleşti şi Străşeni câte 1 caz. În regiunea transnistreană sunt 30 cazuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: