Şalău transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Şalău transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

FOTO Poliţia de Frontieră Română

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat peste 40 kilograme de peşte din specia şalău, pe care doi cetăţeni români le transportau în condiţii improprii, fără a deţine documente legale pentru acestea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au identificat, pe raza localităţii Gura Văii, doi bărbaţi care transportau peşte în saci de rafie.

”La controlul bagajelor, oamenii legii au descoperit cantitatea de 41 kilograme peşte, din specia şalău, transportată în condiţii improprii. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei doi bărbaţi, în vârstă de 58, respectiv 73 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, nu deţineau documente de provenienţă pentru peşte”, spune Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale autorizate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale.
           


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: