Week-end cu rock, hip-hop, gospel, dar şi muzică veche pentru timişoreni

Week-end cu rock, hip-hop, gospel, dar şi muzică veche pentru timişoreni

Foto: facemrecords.ro

Sfârşitul de săptămână aduce bănăţenilor, pe lângă căldură mare şi zi de alegeri locale, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, de la festivaluri de rock sau muzică veche, până la teatru, balet sau gospel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri încep Zilele mass-media germane, cu un concert Banater Rosmarien, pe scena din Piaţa Unirii, de la ora 17.30. De la ora 19.00, microbiştii vor putea urmări meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal ppe ecranul uriaş instalat în piaţă, iar după meci, de la 20.45, urmează concertul "Între prieteni" al Teatrului German de Stat din Timişoara.

Amatorii de muzică grea pot merge la ultima zi a festivalului Timrock, de la ora 17.00, la Muzeul Satului, unde vor urca pe scenă All, Mircea Bunea Trio, Stone Fixion, Grimegod, Sanctuar, Bio, Coma şi Implant pentru refuz. Muzică se aude şi în El Che, unde de la ora 22.00 este programat un concert Camuflaj, iar la People Caffe, de la ora 21.00, este un concert caritabil cu Exiled Band & Anastasia.

Tot vineri seara, de la ora 19.00, la Operă, are loc spectacolul de diplomă al absolvenţilor Secţiei de coregrafie „Ştefan Gheorghe" din cadrul Colegiului National de Artă „Ion Vidu" Timisoara, promoţia 2011-2012. La sala "Capitol", Filarmonica Banatul ne invită, de la ora 19.00, la un concert simfonic cu muzică din anii '20, mai exact Gershwin şi Bernstein.

Sâmbătă, club Daos va răsuna de hip-hop, pentru că băieţii de la Haarp Cord lansează albumul "Vremurile din urmă". Amatorii de teatru pot merge în Sala studio 5, la Teatrul Naţional, unde de la ora 19.00 se joacă piesa "Crize sau încă o poveste de dragoste", iar la Filarmonică, de la aceeaşi oră, este seară Claude Debussy.

Festivalul de Muzică Veche 2012 începe duminică, la Domul Catolic din Piaţa Unirii, unde de la ora 20.00 puteţi asculta un recital de orgă, cu muzică de J. S. Bach, în interpretarea lui Steffen Schlandt. Tot duminică, artiştii de la Operă vă invită, de la ora 19.00, la savuroasa comedie muzicală "The Full Monty". La sala "Capitol", de la ora 19.30, are loc ediţia a şaptea a Timişoara Gospel Project, unde peste 100 de corişti, muzicieni profesionişti sau amatori, vor cânta muzică gospel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările