Music Travel Festival la Timişoara. Inedit mix de folk, pop, indie şi rock "La Căpiţe"

Music Travel Festival la Timişoara. Inedit mix de folk, pop, indie şi rock

Scena de pe terasa "La Căpiţe" este pregătită pentru noi concerte

Music Travel Folk Festival se va desfăşura între 4-6 iunie, pe terasa “La Căpiţe” din Timişoara. Cei care vor să cumpere bilete pe o singură zi trebuie să plătească 25 lei pe zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişorenii au parte şi în acest sfârşit de săptămână de un festival muzical. Music Travel Folk Festival, care se desfăşoară  între 4-6 iunie, pe terasa “La Căpiţe”, reprezintă cel mai inedit mix de Folk/Pop/Indie/Rock din ultima vreme din Timişoara. Câteva dintre numele de pe afişul primei ediţii sunt: Ilie Stepan cu Horea Crişovan, Robin & the Backstabbers, Mircea Baniciu, Grimus, Ducu Bertzi, Byron, Magda Puşkaş, The Amsterdams, Les Elephants Bizarres, Ţapinarii, Fără Zahăr, Emeric Imre. 
 
Organizatorul Festivalului, Music Travel, este o agenţie de turism cu sediul în Timişoara, care se ocupă cu promovarea evenimentelor culturale importante din Europa şi, totodată, cu modul cel mai avantajos de a duce acolo publicul din România.
 
 „Locuind în afara ţării, am observat în ultimii ani că prietenii din România nu ştiau de multe festivaluri sau evenimente din Europa. Consider că dincolo de bariera economică există şi o barieră informaţională. Astfel am decis să înfiinţăm Music Travel, pentru a veni in întâmpinarea acestei nevoi de informare şi integrare europeană”, a spus Adrian Creţu .
 
În premieră, în această vară, Music Travel a decis că e important nu numai să ducă public din România la evenimentele culturale importante din afara ţării, dar şi să creeze propriile evenimente culturale în ţară. 

Aşa a apărut Music Travel Folk Festival, „care se doreşte o punte simbolică între mai multe genuri muzicale peste generaţii, Folk/Pop/Indie/Rock, ideea fiind una simplă: <muzica de calitate nu are vârstă sau gen, dar este de preferat să fie live>”, spune Adrian Creţu.
 
Festivalul va fi deschis cu o lansare de carte, un volum dedicat Cenaclului Flacăra, semnat de Vali Şerban. Evenimentul va avea loc joi, 4 iunie, de la ora 16.00, La Căpiţe. 
 
Music Travel a organizat în acest an ieşiri la Bratislava (concertul Robbie Williams din aprilie), la Munchen, la AC/DC, şi pe Wembley SSE Arena, la concertul Maroon 5. După festival există concerte interesante: Jessie J (Lisabona), Sam Smith şi Madonna, festivalurile Ultra, Sziget, Werchter şi Burning Man, dar şi multe altele. 
 
Preţul unui abonament pentru Music Travel Folk Festival este de 40 de lei, pentru cei care cumpără bilete până astăzi. Cei care vor să cumpere bilete pe o singură zi trebuie să plătească 25 lei pe zi. În timpul festivalului, la intrare, preţurile vor fi de 30 de lei pe zi, respectiv 50 de lei pentru ambele zile. 
 
De reţinut că pentru joi, 4 iunie, organizatorii au decis că intrarea va fi liberă.

Iată programul festivalului:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările