FOTO Timişoara - mica Veneţie. Ploaia torenţială a inundat pasaje, străzi, locuinţe şi mall-ul

FOTO Timişoara - mica Veneţie. Ploaia torenţială a inundat pasaje, străzi, locuinţe şi mall-ul

Inundaţii în Timişoara în urma ploii torenţiale FOTO Ştefan Both

Ploaia care s-a abătut asupta Timişoarei joi seara a făcut ravagii. Pasajele din oraş, mai multe străzi, locuinţe şi mall-ul au fost inundate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Subpasajul Michelangelo, inaugurat în această vară, a rezistat inundaţiilor de joi seara. Primarul Nicolae Robu a scris un mesaj pe Facebook, în care i-a anunţat pe timişoreni că subpasajele Jiul şi Popa Şapca, inundate la fiecare furtună mai mare, vor intra în modernizare.

„Vom începe, în curând, lucrările la subpasajele Jiul şi Popa Şapca! Deodată! Cu tot deranjul pe care va trebui să-l suportăm circa un an! Merită! Aşa cum a meritat şi în cazul Michelangelo! Eu sunt dispus să suport un nou val de cârcoteli, aşa cum am suportat şi pentru Michelangelo! Chiar dacă asta se va întampla într-o perioada pre-electorală! De dragul Timişoarei şi din respect pentru timişoreni! Orice om cu mintea limpede vede acum cât de frumoasă şi cât de funcţională este, post-lucrări, întreaga zonă Michelangelo! Nicio problemă cu apa nu a fost acolo niciodată de la darea sa în funcţiune, nici măcar astăzi, când Timişoara a avut parte de una din cele mai mari ruperi de nori ! Asta, spre tristeţea cârcotaşilor!”, a scris Robu pe Facebook.

Timişoara-mica Veneţia

Pasajul de pe strada Popa Şapca, cel de la Fructus Plaza şi pasajul Jiul au fost indundate după ploaia care s-a abătut asupra Timişoarei. Mai mulţi şoferi care s-au încumentat să treacă ori nu erau atenţi au rămas cu maşinile în apă. În unele locuri, poliţiştii de la Rutieră au blocat drumurile care au devenit impracticabile.

Traficul a fost dat peste cap joi seara în tot oraşul având în vedere că nu s-a putut traversa câteva artere principale. Pompierii au intervenit în numeroase locuri, au scos maşinile blocate în apă.

De asemenea, au fost indundate mai multe case în Timişoara, subsolul Spitalului de Copii, dar şi parcarea şi parterul de la Iulius Mall. 


 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: