FOTO Legendara trupă americană Ministry a concertat la Woodstock-ul bănăţean. Rock la Mureş 2019 adunat aproximativ 10.000 de persoane

FOTO Legendara trupă americană Ministry a concertat la Woodstock-ul bănăţean. Rock la Mureş 2019 adunat aproximativ 10.000 de persoane

Rock la Mureş 2019 FOTO Lucian Oprea

Ediţia din acest an a festivalului Rock la Mureş - desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Periam – Port (judeţul Timiş) - a adus în faţa spectatorilor o serie de atracţii din zona muzicii rock şi nu numai, cele două zile de „nebunie“ fiind savurate pe deplin de către participanţi.

GALERIE FOTO

Ca şi în anii trecuţi, spre deosebire de multe alte manifestări de acest gen, unul din atu-urile evenimentului desfăşurat în Periam – Port este acela că graţie peisajului deosebit de la faţa locului, a creat o atmosferă „de familie“. 
 
Formaţia sârbească Drink Or Die a început „ostilităţile“ vineri, la scena principală a evenimentului, piesele interpretate de trupa din Zrenjanin creând o încălzire cât se poate de potrivită pentru public. Mai apoi Luna Amară, Dirty Shirt, Siberian Meat Grinder şi Altar au repurtat succesul scontat, dar adevărata atracţie a primei seri a fost concertul în premieră în România al trupei americane Ministry. 
 
Pionierii genului „industrial“ consuşi de celebrul muzician Al Jourgensen s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, spectacolul lor fiind urmărit cu sufletul la gură de către fanii trupei. Membrii trupei s-au declarat vrăjiţi de frumuseţea locaţiei aflate pe malul Mureşului, iar tobarul  Derek S . Abrams le-a mulţumit organizatorilor pentru primirea de care au avut parte în cadrul festivalului Rock la Mureş într-o postare realizată pe contul de Facebook al acestuia. 
 
 
În prima zi a festivalului la Front Stage au evoluat printre alţii Oneninghtstand, Dragoş Moldovan, Kazah şi Katara, iar pe scena dedicată muzicii electronice sound-urile s-au succedat non – stop pe perioada întregului weekend, spre bucuria celor pasionaţi de petreceri cu beat-uri moderne. 
 
 
În cea de-a doua zi a festivalului, capul de afiş a fost recitalul trupei americane The Casualties (aflaţi tot în premieră în ţara noastră), punk-ul etalat de aceştia fiind savurat la cote maxime de cei aflaţi în faţa scenei. Tot pe scena principală au mai evoluat Ska-nk, Paddy and the Rats, Rhemorha, Dead Idle şi Frontierer. 
 
 
La scena principală după concerte distracţia a continuat cu muzica „etalată“ de germanul DJ Martin Sprissler, iar la Front Stage, după concerte a fost prezent Zoleevee. La Front Stage, sâmbătă au evoluat Carousel, DDZ, Underwaves, Left Hand Path, Pandora şi Dilluvian Collapse. 

 
„Ne bucurăm că vremea a ţinut cu noi şi în ciuda previziunilor meteo pentru ziua de sâmbătă, am avut parte de condiţii optime de desfăşurare a evenimentului. Ediţia din acest an a festivalului Rock la Mureş a avut parte de aproximativ 10.000 de spectatori şi ţinem să le mulţumim tuturor celor prezenţi pentru atmosfera creată”, au declarat organizatorii evenimentului Rock la Mureş. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: