Dan Alexa va fi şef de ceremonii pentru Paştele în cantonament al celor de la ACS Poli

Dan Alexa va fi şef de
ceremonii pentru Paştele în cantonament al celor de la ACS Poli

Polistii vor ava parte de un Paste diferit, in cantonament

Dorinţa televiziunilor de a ne arăta fotbal românesc de calitate certă în zilele libere de Paşti, dar mai ales banii oferiţi de acestea, au făcut ca cei de la ACS Poli să îşi petreacă prima zi a sărbătorilor pascale în cantonament, iar cea de a doua pe teren, în meciul cu U Cluj.

Aregntinianul Nicolas Gorobsov va avea în acest an o experienţă inedită. El va petrece sărbătorile pascale în cantonament, o situaţie care nu a mai întâlnit-o în carieră. „Sunt pentru prima dată de Paşte în cantonament. Nu am mai avut parte de aşa sărbători. Avem o masă specială duminică, cu un meniu mai light”, a declarat Gorobsov. El a mai spus că  în Argentina şi în Italia, acolo unde a mai evoluat, nu se joacă de Paşte. „Asta e situaţia, trebuie să ne pregătim”, a mai spus Gorobsov. Întrebat dacă va ciocni ouă de Paşti, aşa cum e tradiţia aici, Nicolas a întrebat la început sumplu: „Che?”. După care probabil că şi-a adus aminte de tradiţie şi a recunoscut că va respecta tradiţia şi va ciocni ouă roşii.

O masă de Paşti şi un meci de primă ligă nu se potrivesc perfect. Totuşi, antrenorul ACS Poli spune că va avea grijă ca aceste două lucruri să se potrivească. Referindu-se la faptul că se va juca a doua zi de Paşti, tehnicianul a spus: „Omeneşte nu ne dorim aceasta. Dar e meseria noastră trebuie să o facem”. El a anunţat că echipa va avea parte de o masă specială de paşti: „Ei vor veni cu soţiile, va fi un meniu adaptat sărbătorii, dar şi unui cantonament. Eu voi stabili meniul”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: