Formaţia Truda face show pe ritmuri de rock la Jazz&Blues Club

Formaţia Truda face show pe ritmuri de rock la Jazz&Blues Club

Concertul începe de la ora 19.00

Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 19.00, la un concert live de senzaţie al clujenilor de la Truda şi invitaţii lor, Groovy, Death Metal, Lourdrage şi Vecker, în Jazz&Blues Club.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupa clujeană a fost înfiinţată în 2006 şi este cunoscută atât pentru piesele sale (amintim "Idiot", "Te naşti, trudeşti şi mori” sau "Purcica mea"), cât şi pentru clipurile umoristice promovate pe internet şi create chiar de membrii formaţiei. Trupa a adunat peste o sută de concerte în toată ţara, obţinând premiul cel mare la festivalul "Aici Severin" şi având totodată ocazia de a deschide concertul celor de la Soulfly. Pe mureşeni îi aşteaptă un concert live de senzaţie, pe ritmuri de rock, pe care nu-l vor uita cu siguranţă prea curând.

După concert vă veţi putea distra până în zori cu Dj Olimp, întrucât cei de la Jazz&Blues au pregătit o petrecere pe cinste şi preţuri speciale la băuturile alcoolice (promoţie la berile Stejar şi Timişoreana la 0,5 litri, ce vor putea fi cumpărate cu 3 lei).

Biletele de intrare la concertul celor de la Truda costă 15 lei, acestea putând fi achiziţionate exclusiv la intrarea în localul de pe strada Sinaia. Pentru rezervări de bilete sau mese, organizatorii pun la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon 0724-400-322.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările