VIDEO La apă sfinţită, ca la piaţă. S-au dat coate, iar unii au sărit şi gardul pentru a prinde un loc bun

VIDEO La apă sfinţită, ca la piaţă. S-au dat coate, iar unii au sărit şi gardul pentru a prinde un loc bun

La apă sfinţită ca la piaţă. S-au dat coate, iar unii au sărit şi gardul pentru a prinde un loc bun

Mii de credincioşi veniţi vineri la Mănăstirea Nucet din Dâmboviţa pentru a lua aghiasmă de la Fântâna de Leac s-au îmbulzit sa primească apă sfinţită de chiar ÎPS Nifon Mihăiţă, arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei, în prezenţa prim-ministrului Victor Ponta.


Astăzi s-a sărbătorit în toată ţara Izvorul Tămăduirii, iar miile de credincioşi au venit la biserici pentru a lua aghiasmă. Acelaşi lucru s-a petrecut şi la mănăstirea Nucet, unde câteva mii de credincioşi au venit înca de la primele ore ale dimineţii să prindă un loc mai în faţă.
 
Nerăbdarea oamenilor a luat sfârşit în momentul în care a început împărţirea aghiasmei. Mănăstirea a pregătit câteva mii  de sticle de un litru, dar şi câteva butoaie pline cu apa sfinţită, numai că oamenii aproape că s-au călcat în picioare pentru a şi umple sticlele . Jandarmii şi poliţiştii prezenţi abia au reuşit să ţină piept mulţimii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: