Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Unde au găsit oamenii legii 658 de kilograme de cocaină

Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Unde au găsit oamenii legii 658 de kilograme de cocaină

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, au fost efectuate, miercuri, 5 percheziţii domiciliare în comuna Crevedia, unde a fost indisponibilizat un pistol cu bile şi a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra unui autoturism, asupra unui imobil şi asupra a două terenuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul de Investigare Financiară a Grupărilor de Criminalitate Organizată şi sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, au pus în aplicare, miercuri, 5 mandate de percheziţie domiciliară, la un imobil şi patru societăţi comerciale, din localitatea Crevedia.
 
Percheziţiile au vizat documentarea activităţii infracţionale a unei femei, de 45 de ani, administrator al societăţilor comerciale, bănuită de comiterea infracţiunii de complicitate la trafic de droguri de mare risc, cercetată de autorităţile belgiene.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat un pistol cu bile, totodată, fiind instituită măsura asiguratorie a sechestrului, asupra unui autoturism de lux, asupra unui imobil şi asupra a două terenuri.
 
„Investigaţia penală vizează importul de substanţe narcotice prin portul Anvers şi participarea la o organizaţie criminală. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, la data de 20 iunie 2020, în vamă, în timpul controlului unui container, importat de o societate comercială, au fost descoperite 685,60 de kilograme de cocaină. Acţiunea a fost realizată în baza delegării D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, prin intermediul unui Ordin European de Anchetă dispus de autorităţile din Belgia, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de mare risc şi spălare de bani”, se arată într-un comuncat al IPJ Dâmboviţa.
 
La activităţi, au participat doi poliţişti din cadrul Poliţiei Federale Belgiene din Antwerp – Unitatea Antidrog.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările