Bărbat reţinut pentru sechestrarea propriei fiice, în vârstă de 16 ani. Şi fratele victimei este cercetat

Bărbat reţinut pentru sechestrarea propriei fiice, în vârstă de 16 ani. Şi fratele victimei este cercetat

Tatăl fetei este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi ultraj.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea dâmboviţeană Colacu, a fost reţinut pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi ultraj. El este acuzat că şi-a sechestrat propria fiică, în vârstă de 16 ani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi de o adolescentă de 16 ani, din localitatea Colacu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic şi lipsită de libertate de către tatăl şi fratele său.
 
În urma deplasării la faţa locului, echipa de cercetare a stabilit că aspectele de sesizate se confirmă, partea vătămată prezentând urme vizibile de violenţă.
 
„Pe timpul verificărilor, tatăl victimei, un bărbat de 50 de ani, s-ar fi opus conducerii la sediul poliţiei, i-ar fi ameninţat pe poliţişti cu un obiect tăietor şi ar fi fugit de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit prinderea şi imobilizarea acestuia, fiind condus la sediul poliţiei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi ultraj.
 
De asemenea, faţă de fratele victimei, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: