Modul straniu în care a murit o fată de 17 ani care se prostitua în Suceava. Colegele de apartament au făcut descoperirea macabră

Modul straniu în care a murit o fată de 17 ani care se prostitua în Suceava. Colegele de apartament au făcut descoperirea macabră

FOTO Shutterstock

Adolescenta, originară din judeţul Constanţa şi dată dispărută de familie în urmă cu un an, a fost găsită dezbrăcată şi fără urme de violenţă pe corp. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata era cunoscută că ar practica prostituţia într-un apartament din municipiul Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 17 ani, despre care există indicii clare că se prostitua în municipiul Suceava, a fost găsită moartă în cadă de către colegele sale de apartament. Cele două tinere care au făcut descoperirea macabră au fost audiate de către poliţişti.

Fetele au declarat anchetatorilor că tânăra de 17 ani le-a spus că intră în baie să facă un duş, dar că s-au îngrijorat când colega lor nu a mai ieşit din baie. Apartamentul în care a murit adolescenta de află într-un bloc de pe Bulevardul 1 decembrie. 

Anchetatorii iau în calcul toate scenariile posibile pentru a stabili cauza morţii. Există ipoteza, neconfirmată însă oficial, că fata s-ar fi drogat.

Victima este din comuna Albeşti, judeţul Constanţa, şi a fost dată dispărută anul trecut de către rudele sale, după ce a fugit de acasă, iar poliţiştii o căutau. Potrivit poliţiştilor, fata avea un tatuaj pe antebraţ cu numele „Roxana”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: