Femeie găsită inconştientă în propria casă, într-o mizerie infernală şi înconjurată de 17 câini înfometaţi. „Este grav lovită la cap, nu ştim de când“

Femeie găsită inconştientă în propria casă, într-o mizerie infernală şi înconjurată de 17 câini
înfometaţi. „Este grav lovită la cap, nu ştim de când“

Cinci dintre cei 17 câini subnutriţi, care au fost  găsiţi în casa insalubră. FOTO: Asociaţia "Casa lui Patrocle"

Femeia în vârstă de 63 de ani locuieşte în comuna suceveană Dărmăneşti. Pentru că nu au mai văzut-o de mai multe zile, vecinii săi au sunat la 112. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au avut un şoc când au văzut ce era în casă. Femeia era la pat, aproape înconştientă, înconjurată de animalele înfometate, iar în casă era o mizerie de nedescris.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia locuia singură într-o casă insalubră din comuna Dărmăneşti a judeţului Suceava. Poliţiştii au găsit-o întinsă pe pat, aproape inconştientă, era lovită la cap.Bătrâna a fost transportată la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” pentru îngrijiri medicale.

În casă era o mizerie cruntă. Femeia avea în jur de 17 câini, toţi înfometaţi, scheletici. Cazul i-a şocat şi pe poliţiştii ajunşi la faţa locului, dar şi pe reprezentanţii Asociaţiei „Casa lui Patrocle”, care au venit să salveze animăluţele. Dincolo de câini, bătrâna mai avea nişte raţe pe care le ţinea într-o încăpere a casei, dar şi nici capre pe care le ţinea într-o anexă. Toate animalele erau subnutrite.

„Un caz social extrem de grav în Dărmaneşti! O bătrână a ajuns ieri la spital, vecinii au chemat salvarea şi poliţia deoarece n-au văzut de mult timp bătrana prin curte. Bătrâna este grav lovita la cap, nu stim când, sau dacă se va întoarce acasa.

Acasă însă am găsit un dezastru! Schelete de câini mâncaţi...de ceilalţi câini, pui de la vreo două caţele, pui de pisică, gâşte închise şi infometate, şapte căpriţe tot închise, rupte de foame!”, au scris reprezentanţii Asociaţiei „Casa lui Patrolcle”, pe Facebook.

În cele din urmă, caprele şi gâştele au fost preluate de un vecin de-al femeii, iar căţeii au fost salvaţi de membrii asociaţiei de protecţie a animalelor. „Puii de-aseară sunt bine, au fost spălaţi şi deparazitaţi, sunt în Suceava la niste buni prieteni de-ai nostri şi vor rămâne aici cât va fi nevoie! Despre adopţii nu putem vorbi acum, aseară au fost abia deparazitaţi căci aveau burţle umflate ca nişte baloane!”, a mai transmis asociaţia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările