A mers cu căruţa după ţigări de contrabandă

A mers cu căruţa după ţigări de contrabandă

Bărbatul a căzut în cap dintr-o căruță plină cu fân

Contrabanda cu ţigări se face oriunde, oricând şi cu orice. A dovedit-o un bărbat de 48 de ani din localitatea suceveană Brodina, care a fost prins de poliţiştii de frontieră imediat după ce trecuse fâşia verde dintre România şi Ucraina.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat ieri, în plină zi, în jurul orei 14.00, în timp ce Aurel P. încărca în căruţă zece baxuri de ţigări. O patrulă a poliţiei de frontieră a observat un bărbat, iar în momentul în care oamenii legii s-au apropiat pentru a-l legitima, suspectul a încercat să fugă. Nu a ajuns prea departe, deoarece a fost imediat imobilizat şi reţinut.

În căruţa cu care venise după ţigări s-au găsit trei baxuri de ţigări, iar în apropiere alte şapte baxuri. În total, este vorba de 4.982 de pachete de ţigări cu timbru de Republica Moldova, în valoare de 45.000 de lei.

Citeşte şi:
Culmea contrabandei la frontiera de est. Contrabandiştii cară ţigările fără timbru în canistrele de benzină

Atât de insistent în contrabandă cu ţigări, încât va ajunge la "mititica"

Autoturism Volvo confiscat pentru 100 de pachete de ţigări de contrabandă

Aurel P. este acum reţinut cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările