Razie în trafic: peste o sută de amenzi, aplicate în 48 de ore. Valoarea sancţiunilor depăşeşte 41.000 lei

Razie în trafic: peste o sută de amenzi, aplicate în 48 de ore. Valoarea sancţiunilor depăşeşte 41.000 lei

Poliţia Rutieră a verificat sute de autoturisme FOTO Adevărul

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din Ialomiţa au legitimat 310 persoane, iar în urma filtrelor rutiere instituite, au controlat 176 de autovehicule. Razia s-a desfăşuratîn locuri şi zone de interes operativ din judeţ, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru identificarea şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe timpul desfăşurării acţiunilor pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 79 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 16 pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, restul amenzilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale. Valoarea sancţiunilor aplicate depăşeşte valoarea de 41.000 de lei.  

Totodată, pentru neregulile constatate au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, iar un permis de conducere a fost reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Tamponare pe DN4. Şoferul vinovat, băut şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

citeste totul despre: