Descinderi la Feteşti, la suspecţi de contrabandă. Poliţia a confiscat 1.400 de ţigarete

Descinderi la Feteşti, la suspecţi de contrabandă. Poliţia a confiscat 1.400 de ţigarete

Poliţia a confiscat mii de ţigarete FOTO Adevărul

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au organizat şi desfăşurat în cursul zilei de ieri, 23 mai, mai multe razii pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă şi comerţ ilicit. Astfel, poliţiştii au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Feteşti, la domiciliul unui bărbat de 45 de ani şi al unei femei 64 de ani, bănuiţi de contrabandă cu ţigări.

 
În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.400 de ţigarete, pentru care cei în cauză nu deţineau documente de provenienţă.
 
Conform IPJ Ialomiţa, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru sâvârşirea infracţiunii de colectare, deţinerea, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, conform Legii nr. 86/ 2006 privind Codul Vamal. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea confiscării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: