Daruri de la poliţiştii ialomiţeni pentru un bebeluş abandonat de mamă

Daruri de la poliţiştii ialomiţeni pentru un bebeluş abandonat de mamă

Daruri pentru un copil abandonat de mamă FOTO 123 RF

Moş Nicolae a venit cu autospeciala de poliţie la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naştere. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au fost ieri, 5 decembrie, mesagerii faptelor bune. Ei au adus bucuria sărbătorilor de iarnă în casa bunicii din localitatea Traian, care îşi creşte cu greu, singură nepoţelul de numai 10 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Copilul a fost abandonat la naştere de mamă, iar bunica face eforturi supraomeneşti pentru a-i asigura cele necesare micuţului. Vecinii femeii au făcut un apel pentru sprijinirea acestora, strigătul de ajutor fiind auzit de poliţiştii ialomiţeni care au pus mână de la mână şi au venit să aducă lumina sărbătorilor şi în această casă.
 
„Poliţiştii i-au cumpărat copilului hăinuţe, jucării şi alimente şi le-au dăruit familiei în ajunul Sărbătorii Sfântului Nicolae. Prin această activitate de solidaritate, poliţiştii şi-au propus să încurajeze şi cetăţenii să se alăture acestui demers caritabil”, a anunţat IPJ Ialomiţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: