Presiuni din judeţe pentru candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la alegerile prezidenţiale. „Rezoluţia a fost votată în unanimitate“

Presiuni din judeţe pentru candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la alegerile prezidenţiale. „Rezoluţia a fost votată în unanimitate“

Preşedintele ALDE a venit în primăvară într-o scurtă vizită la Slatina, în 15 minute încheindu-se turul electoral în cea mai mare piaţă din municipiu FOTO: Alina Mitran

Organizaţiile judeţene ale ALDE ţin şedinţe în această perioadă în urma cărora îi cer imperativ preşedintelui partidului să intre în cursa prezidenţială.

Ştiri pe aceeaşi temă

ALDE Olt a comunicat că luni, 17 iunie 2019, membrii Delegaţiei Permanente „au adoptat o REZOLUŢIE prin care se cere, cu fermitate, domnului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an“. Peste 100 de delegaţi ai organizaţiilor locale, preşedinţi şi consilieri locali, au fost prezenţi la şedinţă şi au adoptat respectiva rezoluţie.

„Rezoluţia a fost votată în unanimitate de către cei prezenţi, după ce a fost supusă dezbaterii. În conţinutul documentului este justificată necesitatea imperioasă a acestui demers şi importanţa candidaturii liderului ALDE pentru viitorul României“, se mai menţionează în comunicat.

Astfel de demersuri face fiecare organizaţie judeţeană, spun surse din ALDE Olt.

ALDE a înregistrat, la Alegerile Europarlamentare din luna mai, un scor de sub 5% la nivel naţional, care nu i-a permis formaţiunii să trimită europarlamentari la Bruxelles. Nici în Olt lucrurile nu au stat foarte bine, ALDE fiind a patra formaţiune, conform rezultatului în alegeri, cu un scor puţin peste 5%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: