Gheorghe Dincă ajunge în arestul IPJ Olt. Vineri va fi prezentat Tribunalului Olt

Gheorghe Dincă ajunge în arestul IPJ Olt. Vineri va fi prezentat Tribunalului Olt

Gheorghe Dincă va sta la Slatina doar o zi FOTO:  Inquam Photos/Octav Ganea

Inculpatul Gheorghe Dincă este transferat din arestul central în arestul IPJ Olt, joi, 16 ianuarie 2020, pentru ca vineri să fie prezentat Tribunalului Olt pentru prelungirea arestului preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul din Caracal acuzat de omor, viol, trafic de minori, trafic de persoane şi profanare de cadavre, în total opt capete de acuzare, va ajunge vineri, 17 ianuarie 2020, alături de complicele său, Ştefan Risipiţeanu, în faţa judecătorului Tribunalului Olt, pentru verificarea măsurii arestului preventiv. Dosarul a fost avizat de procurorul general interimar Bogdan Licu şi a fost înaintat Tribunalului Olt spre judecare.

Şederea lui Dincă în arestul de la Slatina va fi scurtă, urmând ca acesta să ajungă, după şedinţa de la Tribunalul Olt, cel mai probabil, în Penitenciarul Craiova, fapt care, spun surse din anchetă, îi creează inculpatului o stare de teamă.

După ce judecătorul decide dacă cei doi, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, rămân după gratii, Tribunalul Olt va analiza rechizitoriul în termen de 35 zile, iar în acest termen familiile Luizei şi Alexandrei vor putea depune excepţii. 

Gheorghe Dincă a mărturisit, în 28 iulie 2019, că le-a violat şi ucis pe Luiza Mihaela Melencu, fata de 18 ani din Dioşti, judeţul Dolj, şi pe Alexandra Mihaela Măceşanu, 15 ani, din Dobrosloveni, judeţul Olt. Pe prima a răpit-o în ziua de 14 aprilie 2019 şi ar fi siluit-o zile întregi, în cele din urmă omorând-o şi arzându-i trupul, iar pe Alexandra, pe care a luat-o „la ocazie“ în acelaşi scop în 24 iulie 2019, a violat-o şi a ucis-o după două zile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: