UPDATE 2.000 de gospodării fără curent electric din cauza vântului puternic. Alimentarea s-a reluat în jurul orei 20,00

UPDATE 2.000 de gospodării fără curent electric din cauza vântului puternic. Alimentarea s-a reluat în jurul orei 20,00

În mai multe localităţi din Olt vântul puternic a afectat reţeaua de distribuţie FOTO: arhiva

Mai multe localităţi din judeţul Olt sunt la această oră nealimentate cu energie electrică, vântul puternic pornit aproape de orele prânzului afectând reţeaua de distribuţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în cursul serii, pe măsură ce echipele de intervenţie au reuşit să remedieze defecţiunile. La ora 18,00, în  cinci localităţi cetăţenii încă se  mai confruntau cu problema întreruperii alimentării cu energie electrică, 700 de consumatori fiind la acea oră încă nealimentate, însă toate deficienţele au fost remediate în următoarele două ore.

Ştirea iniţială

Aproximativ 2.000 de consumatori nu au energie electrică din cauza vântului care bate la rafale şi cu peste 100 km/h. Localităţi afectate de întreruperile de energie electrică sunt: Vădastra, Obârşia, Bucinişu, Perieţi, Caracal, Deveselu, Redea, Rotunda, Grojdibodu, Gura Padinii, Corabia şi Orlea.

Vântul a pus de asemenea la pământ mai mulţi copaci, a dat jos jumătate din tabla de pe acoperişul unei biserici din localitatea Brastavăţu şi a deteriorat panouri publicitare. Avertizarea Cod Portocaliu de vânt puternic este în vigoare, luni, 24 februarie 2020, până la ora 18,00 în judeţul Olt.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: