VIDEO Magie pe străzile Sibiului, în ultima seară a FITS

VIDEO Magie pe străzile Sibiului, în ultima seară a FITS

Mii de sibieni au cantat impreuna cu Loredana, la FITS - Foto Ramona Găină

Aproape 20.000 de oameni s-au strâns duminică seara în centrul Sibiului, la ultima seară a ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Startul distracţiei s-a dat în centrul oraşului, pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde spectatorii au aplaudat la scenă deschisă aruncătorii de steaguri, cimpoierii scoţieni dar şi spectacolul antrenant de muzică şi dans caraibian. 
 
Spectacolul s-a mutat apoi în Piaţa Mare, unde mii de voci au cântat împreună cu Loredana şi bandul Agurida. 
 
”Nu am cuvinte, este copleşitor şi în piaţa asta parcă e ceva magic de fiecare dată, dar ca de data asta n-am văzut atâta lume, până în capăt de tot era plin plin de oameni, şi pe laterale, şi peste tot, zeci de mii de oameni şi sunt o norocoasă şi o fericită că am putut să le cânt şi să-i bucur, să-i fac să danseze, să cânte, să uite de griji. A trecut timpul foarte repede pe scenă, nici nu ştiu cât am cântat. 
 
Sibiul pentru mine, de când m-am lansat în anii 80, când veneam aici aveam o bază de fani extraordinară şi la ce pui temelie rezistă, eu întotdeauna la Sibiu am avut fani şi se pare că sunt din ce în ce mai mulţi şi mă bucur tare mult că după atâta timp reuşim să comunicăm şi reuşesc să cânt pentru toate vârstele, în toate felurile”, a spus Loredana, la finalul concertului. 
 
La final, artisa şi-a surprins fanii cu o melodie populară din Mărginimea Sibiului. 
 
”Am pregătit surpriza asta, nu am mai cântat-o de mult cu băieţii din band-ul Agurida, şi a ieşit bine şi m-am bucurat că lumea ştia cântecul”, a adăugat artista. 
 
FITS Sibiu 2013 s-a încheiat cu un superb foc de artificii, la Cazarma 90.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările