Încep lucrările pe străzile Părului şi Gutuilor. Lucrările pe strada Abrud au fost finalizate

Încep lucrările pe străzile Părului şi Gutuilor. Lucrările pe strada Abrud au fost finalizate

Lucrarile pe strada Abrud au fost finalizate - Foto Primaria Sibiu

Lucrările pe strada Abrud au fost finalizate, iar strada a fost redată traficului după ample lucrări de reabilitare.

Aceasta face parte din acelaşi pachet cu strada Dumitru Bagadazar, contractul semnat pentru lucrările de reabilitare a ambelor străzi având o valoare de 2.123.258,82 lei, fără TVA. Pe strada Abrud lucrările au presupus înlocuirea reţelei de apă pe o lungime de peste 300 de metri liniari şi realizarea branşamentelor noii reţele. De asemenea, carosabilul a fost complet modernizat pe o lungime de peste 280 de metri liniari, iar trotuarele, în suprafaţă de aproximativ 1.200 de metri pătraţi, au fost şi acestea complet reabilitate. 
 
Noi lucrări edilitare vor începe pe strada Părului. În perioada 14 august – 15 septembrie  SC Hidroconstrucţia SA va executa lucrările de modernizare a reţelei de canalizare de pe această stradă. 
 
Din 1 septembrie vor începe de asemenea şi lucrările pe strada Gutuilor. Aceasta face parte dintr-un proiect inclus pe lista de investiţii a anului 2014. Pachetul de străzi Gutuilor şi Strugurilor a fost licitat de municipalitate, contractul fiind semnat în luna iulie a acestui an cu o valoare de 1.515.295,05 lei, fără TVA pentru execuţia lucrărilor pe ambele străzi. Pe strada Gutuilor va fi modernizată reţeaua de canalizare pluvială şi menajeră şi vor fi modernizate şi carosabilul, trotuarele şi zonele verzi. Lucrările pe această stradă care măsoară aproximativ 820 de metri se vor desfăşura în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014.
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
În perioada 15-17 august 2014 Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va găzdui Târgul Creatorilor Populari din România şi Festivalului Naţional al Tradiţiilor Populare, acesta din urmă realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român.
 
 
În decorul splendid al Munţilor Cindrel, în 1894 o asociaţie săsească pune bazele renumitei staţiuni montane româneşti Păltiniş. La mai bine de un secol de atunci, zona a rămas un adevărat rai al iubitorilor de drumeţii montane şi al pasionaţilor sporturilor de iarnă.
 
 
Cu rucsacul în spate şi cu nelipsitul aparat de fotografiat Munţii Făgăraş vă aşteaptă cu peisaje de poveste, care încântă ochiul şi bucură sufletul. În campania „125 de locuri pentru care iubim România“, vă invităm la drum prin Făgăraş!
 
 
La patru kilometri de Tilişca, un sat din Mărginimea Sibiului, în inima muntelui, câţiva ciobani autentici aşteaptă turişti pentru o vacanţă în colibe vechi de mai bine de 100 de ani, cu mâncare tradiţională de la stână.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: