Al şaptelea pacient din Prahova confirmat COVID-19 a decedat la Spitalul Judeţean din Ploieşti

Al şaptelea pacient din Prahova confirmat COVID-19 a decedat la Spitalul Judeţean din Ploieşti

Autorităţile prahovene au anunţat luni 15 iunie cel de-al şaptele deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat septuagenar, care avea şi alte afecţiuni cornice. Bărbatul era internat la Spitalul Judeţean Ploieşti, la secţia ATI.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În prezent, conform ultimei raportări, în spitaele din Prahova mai sunt internate în stare critică patru pacienţi confirmaţi COVID-19 pozitiv.

La nivelul judeţului Prahova, în data de 15 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 1036 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 122 de persoane au ieşit de sub această măsură, în ultimele 24 de ore, şi au intrat alte 183. În carantină instituţionalizată se află 26 de cetăţeni.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 170 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea şase au decedat şi 102 au fost declarate vindecate şi externate.

Dintre pacienţii confirmaţi cu COVID-19, cinci sunt internaţi la secţiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Doi dintre aceştia sunt în stare gravă, fiind ventilaţi mecanic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările