Se caută o persoană care a pierdut  5.000 de lei. Banii au fost găsiţi de o pensionară care s-a pus în pielea păgubaşului

Se caută o persoană care a pierdut  5.000 de lei. Banii au fost găsiţi de o pensionară care s-a pus în pielea păgubaşului

FOTO Shutterstock

O pensionară din Piteşti a găsit 5.000 de lei într-o comună din judeţ. Nu s-a gândit nicio secundă să-i păstreze. Poliţia caută acum persoana care i-a pierdut.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat miercuri. Norocul păgubaşului - dacă îi va şi revendica - e că persoanei care i-a găsit nu i-au sclipit ochii la suma consistentă.
 
"O femeie de 65 de ani, din Piteşti, s-a prezentat la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, unde a predat o sumă de bani, despre care a relatat că a găsit-o în apropierea sediului Primăriei Albota.
Din primele verificări, s-a stabilit că femeia a găsit suma de bani, de peste 5.000 de lei, în împrejurarea în care îşi parca autoturismul, în apropierea primăriei din localitate", precizează IPJ Argeş.
 
 Deocamdată, păgubaşul n-a fost găsit.
    
"În prezent, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea persoanei care a pierdut suma de bani.
Persoana care poate dovedi calitatea de proprietar al banilor se poate adresa Secţiei de Poliţie Rurală Albota",mai precizează IPJ Argeş.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:


Prefect: Protejarea binelui comun nu se obţine prin proteste haotice, scandări xenofobe şi arderea măştilor VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările