Patru maşini, una cu însemnele unei firme de pază, s-au lovit la intrare în Caracal. O persoană rănită, trafic blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul a fost blocat zeci de minute în urma accidentului FOTO: martor
Traficul a fost blocat zeci de minute în urma accidentului FOTO: martor

Patru autoturisme s-au lovit pe DN 64, la intrarea în municipiul Caracal, judeţul Olt, zeci de minute traficul fiind blocat, iar şoferii îndrumaţi să urmeze rute ocolitoare.

Accidentul în urma căruia o persoană a fost rănită s-a produs sâmbătă-dimineaţă, 27 martie 2021, la intrare în municipiul Caracal. Unul dintre şoferi, cel din vina căruia s-ar fi şi produs evenimentul, s-a dovedit că a consumat băuturi alcoolice. 

„In această dimineaţă, pe Drumul Naţional 64, la intrare în municipiul Caracal, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. Poliţiştii Serviciului Rutier sunt prezenţi la faţa locului, iar traficul a fost blocat pentru a efectua cercetări. 

În urma testării cu aparatul alcooltest,  în cazul unuia dintre conducatorii auto a rezultat o concentraţie de 0.24 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat .O persoană implicată în eveniment a necesitat îngrijiri medicale“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Împrejurările în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite cu exactitate de către poliţişti.

accident caracal

La locul accidentului au ajuns şi mai multe echipaje de prim ajutor care i-au asistat la faţa locului pe cei nouă ocupanţi ai maşinilor implicate în coliziune, însă aceştia au refuzat transportul la spital. 

accident caracal

„Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Naţional 64, la intrarea în municipiul Caracal, la un accident rutier. La locul evenimentului a acţionat şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau nouă adulţi.  Toate cele nouă persoane implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului şi au refuzat transportul la spital“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Tot pompierii au acţionat şi pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite