Piteşti: UPDATE: Şi-a rupt gâtul şi a lăsat orfan un bebeluş nebotezat

Piteşti: UPDATE: Şi-a rupt gâtul şi a lăsat orfan un bebeluş nebotezat

Medicii l-au resuscitat pe bărbat peste o jumătate de oră

Devenise tătic în urmă cu o lună de zile, iar în primul week-end după Paşte urma să-şi boteze fetiţa, însă o tragică întâmplare i-a curmat viaţa! Dan Tudor, în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, a murit ieri după ce  a căzut de pe un stâlp de electricitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul era angajat la societatea Inel Comp Impex care oferă servicii societăţii Electrica. Ieri, Dan Tudor împreună cu mai mulţi colegi a mers în comuna Bradu, pentru a efectua lucrări de modernizare la reţeauau de cabluri electrice. Când să urce pe un stâlp înalt de circa 7 metri, bărbatul se pare că a ameţit, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţ. Ironia sorţii a fost că muncitorul a picat direct în cap, rupându-şi gâtul. Altfel, spun medicii, avea toate şansele să poată fi salvat. Martor la teribila scenă a fost chiar un coleg care trebuia să-l ajute la lucrare. “A….s-a îndoit. Cred că i s-a făcut rău. Am sunat la 112”, ne-a spus colegul lui Dan Tudor, aflat în stare de şoc.
A murit pe loc
Medicul de la Ambulanţă l-a resuscitat pe tânăr mai bine de 40 de minute, dar în zadar. "Am făcut tot ce se putea omeneşte, dar se pare că a suferit o fractură cervicală. Cel mai probabil decesul a survenit pe loc", ne-a spus doctorul Samir Dallua. Directorul coordinator de la Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, Ciprian Berevoianu a spus că erau respectate toate normele de muncă: “Victima avea la costum coarda cu care trebuia să se asigure, dar probabil nu a mai apucat”, a mai precizat Berevoianu. Poliţiştii au avut sarcina cea mai grea, aceea de a da cumplita veste soţiei muncitorului, care îşi va creşte singură fetiţa de acum înainte. Joi, Dan Tudor va fi condus pe ultimul drum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările