Adolescentă de  14 ani, violată ore întregi de două brute care au răpit-o. Procurori: „A luat un topor şi a ameninţat-o că o taie la abdomen“

Adolescentă de  14 ani, violată ore întregi de două brute care au răpit-o. Procurori: „A luat un topor şi a ameninţat-o că o taie la abdomen“

Cristian Sala (stânga) şi Ionuţ Chinde (dreapta) Foto-ebihoreanul.ro

O adolescentă de 14 ani a fost violată şi sechestrată ore întregi de doi tineri bihoreni. Cazul s-a petrecut în localitatea bihoreană Ghighişeni, fata fiind batjocorită cu sălbăticie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul a început în seara de 15 iulie, în jurul orelor 21.30. Cele două brute, Ionuţ Chinde, 20 de ani, şi Cristian Sala, 27 de ani, se aflau pe terasa unui magazin din localitatea Ghighişeni, unde au abordat-o pe adolescenta de 14 ani, care venise la magazin pentru a face cumpărături.

Potrivit procurorilor Parchetului Beiuş, Ionuţ Chinde a luat-o pe sus pe tânără şi a băgat-o în maşina cu care  venise la barul din localitate, la volan urcându-se Cristian Sala, deşi nu poseda permis de conducere. Fata a fost dusă în pădurea dinspre ieşirea din sat, unde Chinde "a luat un topor şi a ameninţat-o că o taie la abdomen dacă va continua să se împotrivească întreţinerii de raporturi sexual", arată procurorii.

Chinde a fost cel care a dezbrăcat-o şi a descălţat-o, după care Cristian Sala a încercat să o violeze pe scaunul din dreapta faţă, care fusese rabatat. Cum spaţiul era îngust şi nu se putea mişca, cei doi au decis să o ducă la casa lui Chinde din Ghighişeni, acesta fiind singur în locuinţă. Fata a încercat să fugă, dar a fost prinsă de Cristian Sala care a tras-o în maşină.

Ajunşi la locuinţa din Ghighişeni, fata a fost băgată cu forţa în casă, dusă în dormitor unde a fost dezbrăcată de Chinde, ca mai apoi Cristian Sala să fie primul care a violat-o.

“Inculpatul a întreţinut un prim raport sexual normal cu victima împotriva voinţei acesteia, care plângea, ţinându-i mâinilea deasupra capului”, arată procurorii în referatul cu propunere de arestare.

Adolescenta a fost violată a doua oară de Chinde, după care a urmat un nou viol din partea lui Sala.

După ore de chin şi coşmar, adolescenta a fost  lăsată în oraşul Ştei, la câţiva kilometri de satul unde s-a petrecut violul, nu înaintea de a fi ameninţată. Ionuţ Chinde i-a spus că dacă va povesti cuiva ceva despre ce s-a întâmplat în noaptea respectivă va fi omorâtă de către colegii lui de la firma de pază, unde el lucrează.  

Odată ce a rămas singură, fata şi-a chemat doi prieteni în ajutor, care, când au văzut în ce stare e, au sunat la 112. A doua zi, agresorii au fost reţinuţi, în timp ce examenul medico-legal a confirmat violul.  

Sala este acuzat de viol şi conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere, ambele infracţiuni comise în formă continuată. În cazul lui Chinde, procurorii au reţinut infracţiunile de viol, ameninţare şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu posedă permis.

Pe 17 iulie, Cristian Sala şi Ionuţ Chinde au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Beiuş pentru o perioadă de 30 de zile, măsură care a fost menţinută ca legală de Tribunalul Bihor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările