A apărut aplicaţia care poate demonstra orgasmul feminin. Anunţul a stârnit o dezbatere aprinsă pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: glamourmagazine.co.uk
FOTO: glamourmagazine.co.uk

O companie din Cipru susţine că a creat o aplicaţie care poate fi instalată chiar şi pe un telefon mobil şi ar putea "valida" orgasmele feminine, menit să ajute cuplurile dar şi pe producătorii de jucării sexuale să testeze produsele.

Dacă aveţi bănuieli că partenera mimează orgasmul, acum o puteţi testa. Reprezentanţii Relida Limited susţin că aplicaţia lor poate demonstra cu o precizie de 86% dacă o femeie a avut sau nu orgasm. 

Aplicaţia aflată deocamdată, în curs de dezvoltare se bazează pe cercetări anterioare asupra modificărilor ritmului cardiac, potrivit BBC

"Un orgasm poate fi identificat cu frecvenţa cardiacă, deoarece are un model specific atunci când atinge punctul culminant", au transmis reprezentanţii companiei, printr-un e-mail adresat redacţiei, explicând că algoritmul a fost creat de o femeie „în căutarea bunăstării altor femei”.

Chiar dacă aplicaţia nu a fost finalizată, cei care vor să-şi testeze partenerele pot intra pe site-ul companiei şi îşi pot lăsa datele pentru a obţine o variantă demo a aplicaţiei, aceeaşi pe care firma a trimis-o, alături de o prezentare a produsului, unor producători de jucării sexuale,  dar şi unor influenceri. 

Stu Nugent, unii dintre aceştia din urmă, a postat noutatea pe Twitter, punând la îndoială seriozitatea firmei, postarea devenind virală, fiind distribuită masiv de internauţi. 

Afirmaţiile lui Stu Nugent  i-au revoltat pe dezvoltatorii aplicaţiei care au ţinut să îl combată, tot pe Twitter: "Chiar dacă unii nu cred, orgasmul feminin se poate măsura", au explicat reprezentanţii Relida Limited, iar ca să demonstreze că au dreptate, le-au propus internauţilor să se aşeze în pat, să-şi pornească o simplă aplicaţie de pe ceas care le contabilizează bătăile inimii şi să se masturbeze.

"E foarte simplu. Veţi vedea diferenţa dintre ritmul cardiac înainte şi după orgasm, şi e valabil atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Iar acest lucru a fost punctul de pornire pentru aplicaţia noastră", au spus ei, completând cu faptul că „nu am vrut niciodată să vindem acest algoritm direct femeilor sau bărbaţilor”, se precizează în comunicatul transmis, refuzând să ofere detalii suplimentare, pentru că "este un subiect prea sensibil şi informaţiile în acest moment care ar putea crea presiuni suplimentare asupra femeilor”.

Pe aceeaşi temă: 

Curiozităţi din viaţa intimă a romanilor. De ce prostituatele erau atât de populare în Roma antică

Punctul P este punctul G al bărbaţilor. Stimularea lui poate garanta orgasmul

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite