VIDEO UPDATE Maşini de deszăpezire urmărite în timp real de şoferi. Ce tronsoane sunt blocate la această oră în judeţul Iaşi

VIDEO UPDATE Maşini de deszăpezire urmărite în timp real de şoferi. Ce tronsoane sunt blocate la această oră în judeţul Iaşi

Deszăpezire drum judeţean FOTO Consiliul Judeţean Iaşi

În cursul după-amiezii de joi, 18 ianuarie, oficialii Consiliului Judeţean au transmis o nouă informare cu privire la tronsoanele blocate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 18.30 Potrivit şefului CJ, Maricel Popa, şapte drumuri judeţene sunt blocate din cauza viscolului puternic.
 
„Circulaţia este închisă pe: DJ 248 A Iaşi-Voineşti, DJ 244F Grozeşti-Moşna, DJ 282D Româneşti-Podu Iloaiei-Popeşti-Mădârjac, DJ 244 D Dolheşti-Ciorteşti, DJ 208G Kogălniceni-Oboroceni, DJ 248B Leţcani-Bogonos-Vânători şi DJ 282 N Şipote-Energoterapia. Drumarii vor lucra toată noaptea pentru a debloca tronsoanele de drum afectate de ninsori şi viscol“, a transmis şeful judeţului.
 
Ştirea iniţială
Potrivit oficialilor judeţeni, pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. „Din cauza zăpezii viscolite, DJ 248B Horleşti-Leţcani este închis la kilometrul 10. În zona respectivă, drumarii intervin cu mai multe utilaje pentru a redeschide circulaţia. O atenţie deosebită se acordă şi drumurilor din localităţile Voineşti, Româneşti şi Drăguşeni, unde s-au format suluri de zăpadă“, au transmis reprezentanţii CJ Iaşi. Închis este şi DJ 282 Podu Iloaiei- Româneşti.
 
În judeţ se intervine cu 36 de utilaje: „În ultimele ore au fost împrăştiate 200 de tone de material antiderapant. Vântul şi gheaţa de sub stratul de zăpadă pun probleme utilajelor de deszăpzire. Conducătorii auto sunt avertizaţi să nu plece la drum decât după ce s-au interesat la dispecerate despre modul în care se circulă“.
 
Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul dispeceratului, la care pot afla informaţii despre starea drumurilor judeţene: 0232.255.961.
 
În plus, potrivit reprezentanţilor CJ Iaşi, şoferii pot urmări, în timp real, care sunt drumurile judeţene unde acţionează utilajele de deszăpezire. 
 
 
Sistemele GPS montate pe maşini permit localizarea în orice moment, iar activitatea acestora poate fi urmărită pe site-ul Consiliului Judeţean, www.icc.ro, sau accesând link-ul http://fms.vodafone.ro/_layouts/15/S1/ExternalLinks/Viewer/View.aspx?token=0c34be0c7e4744c7a3de1a6d8dcb5658
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările