VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o femeie la Iaşi, surprins de camerele video. Individul ar fi atacat şi alte persoane

VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o femeie la Iaşi, surprins de camerele
video. Individul ar fi atacat şi alte persoane

Agresorul, surprins de o cameră video înainte de a o ataca pe femeie FOTO Captură video/ Ziarul Evenimentul

Un bărbat de 31 de ani este autorul agresiunii brutale din dimineaţa zilei de miercuri, 1 mai, ce a avut loc pe o stradă din Iaşi. Individul a fost reţinut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii ieşeni au reuşit să îl captureze pe suspect la scurt timp după ce acesta a înjunghiat în zona gâtului o femeie de 43 de ani. Scenele sângeroase au avut loc pe strada Cerna, din cartierul ieşean Mircea cel Bătrân.

Potrivit primelor informaţii, suspectul ar fi un bărbat care are probleme psihice, acesta mai agresând şi alte persoane, în trecut.

Potrivit Ziarului Evenimentul, cu doar câteva minute înainte de agresiune, suspectul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată la o societate comercială din zonă.

Pe imagini se vede cum individul aleargă pe stradă, cu un cuţit în mâna dreaptă, fără a atrage atenţia trecătorilor. La un moment dat, în cadru, apare şi un poliţist. 

Imaginile sunt cu aproximativ 10 minute dinainte de agresiune. 

SURSĂ VIDEO: Ziarul Evenimentul 

Femeia pe care bărbatul cu probleme psihice a atacat-o a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi iar medicii încearcă să îi salveze viaţa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: