Petrecere cu manele la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, de Ziua Naţională. Poliţiştii au deschis dosar penal VIDEO

Petrecere cu manele la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, de Ziua Naţională. Poliţiştii au deschis dosar penal VIDEO

Captură video aloiasi.ro

Imaginile devenite virale au fost filmate în seara Zilei Naţionale, atunci când tinerii au ales să petreacă pe ritmuri de manele în centrul Iaşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câteva zeci de persoane s-au adunat în seara zilei de 1 Decembrie în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a petrece de Ziua Naţională a României, însă lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care la boxele amplasate la baza statuii lui Alexandru Ioan Cuza au început să răsune manelele, iar mai mulţi tineri s-au urcat pe monument şi au început să cânte şi să danseze. 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru profanarea monumentelor publice. 

Tinerii vor fi identificaţi pe baza videoclipurilor postate pe reţelele de socializare de către trecători, imaginile devenind virale în ultimele zile. 

VIDEO

Astfel de imagini au apărut şi după ce mai mulţi români au petrecut în aceeaşi seară, la fel ca la Iaşi şi la Londra. Câteva sute de persoane s-au distrat pe ritmuri de manele în capitala Angliei, cântând, dansând şi claxonând din maşini. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Dr. Mihai Craiu întrerupe proiectul lui de suflet, Spitalul Virtual pentru Copii: „În afară de ură şi frustrare…”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările