UPDATE VIDEO 10.000 de ieşeni, în marş prin centrul oraşului. În faţa sediului PSD s-a scandat: „Hoţii“

UPDATE VIDEO 10.000 de ieşeni, în marş prin centrul oraşului. În faţa sediului PSD s-a scandat: „Hoţii“

Protest la Iaşi- 10 august

În jur de 10.000 de persoane au venit vineri seară în zona centrală a oraşului, acolo unde s-a organizat un protest la adresa guvernanţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ora 22.10 Sute de ieşeni încă sunt în centrul oraşului, după ce timp de două ore au mărşăluit pe străzile Iaşiului.

Ora 21.30 Miile de ieşeni au ajuns din nou în Piaţa Unirii. Oamenii scandează „Hoţii“ şi „PSD- ciuma roşie!“. Protestatarii au aprins lanternele telefoanelor şi strigă „Uniţi, salvăm toată România!“.
 

* Sursa VIDEO Reset
 
 
Ora 21.00 În jur de 7.000 de ieşeni sunt în marş prin centrul oraşului. În faţa sediului PSD s-a scandat „Hoţii“ şi „Demisia“.

* Sursa VIDEO Atenţie Poliţia Iaşi

 

 

 

Ora 20.00 Peste 1.000 de protestari sunt în centrul oraşului. Oamenii scandează "Nu vrem sa fim condusi de hoti". Protestatarii cer demisia Guvernului Dancila.

* Sursa Video Silviu Gurlui
 
Ora 19.40 Sute de ieşeni participă la mitingul de vineri. Oamenii scandează 
Şi ieşenii şi-au arătat interesul pentru a lua parte la evenimentul de susţinere a mitingului de la Bucureşti al diasporei. Evenimentul este anunţat pentur vineri, 10 august, în Piaţa Unirii, de la ora 19.00.
 
„Din cifrele oficiale ştim că aproximativ 4 milioane de români lucrează în afara ţării. Aceştia au plecat în principal din cauza sistemului corupt, dar şi în căutarea unui loc de muncă şi a unei vieţi mai bune pentru ei şi familiile lor. Vineri, diaspora vine acasă, aşa că mulţi dintre noi mergem să le fim alături la Bucureşti într-un protest comun. Pentru cei care din diverse motive nu pot merge la Bucureşti pot veni vineri, în Piaţa Unirii din Iaşi, ora 19:00, pentru a-şi manifesta solidaritatea cu protestul de la Bucureşti“, se arată în anunţul de pe Facebook al evenimentului. Totodată, zeci de persoane au plecat de vineri dimineaţă, cu maşinile, spre Bucureşti.
 
 
citeste totul despre: