Iaşi: 15.000 de oameni au venit la sfinţirea Mănăstirii Golia (UPDATE)

Credincioşii s-au închinat până astăzi în altar. Jandarmii estimează că de la slujba de ieri şi până dimineaţă pe la Mănăstirea Golia au trecut 15.000 de oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

ORa 14.40 Zeci de persoane stau încă la coadă pentru a se închina în altarul Mănăstirii Golia. Coada se întinde pe aproximativ 200 de metri.

Ora 10.00 "Noi estimăm că la Mănăstirea Golia au fost aproape 15.000 de oameni. Dispozitivele de jandarmi au stat la lăcaşul de cult până astăzi la ora 4.00", a declarat căpitanul Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Iaşi. Şi în această dimineaţă, la ora 9.00, credincioşii puteau trece prin altar.

Mănăstirea Golia a fost resfinţită ieri de un sobor de 25 de preoţi şi 9 arhierei şi de Patriarhul Daniel. La slujbă au participat mii de persoane, printre care s-au numărat şi Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului,deputaţi şi senatori.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Rând de doi kilometri şi îmbulzeală ca să treacă prin altarul Mănăstirii Golia(VIDEO)

FOTO Sfinţirea Mănăstirii Golia din Iaşi în imagini


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările