Cartelul românesc al sexului pe bani din Roma. Ce pedepse au primit cei mai periculoşi proxeneţi din Iaşi

Cartelul românesc al sexului pe bani din Roma. Ce pedepse au primit cei mai periculoşi proxeneţi din Iaşi

Multe dintre prostituatele din Roma sunt originare din Iaşi

Mai multe persoane din Iaşi au fost condamnate, la finele săptămânii trecute, într-un dosar de trafic de carne vie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pedepsele cele mai mare le-au primit Robert Neagu şi Ana Neagu, care au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare., în timp ce Andrei Costache şi Nixen Neagu au primit pedepse cu câteva lui mai mici. Interlopul sub comanda căruia cei condamnaţi au lucrat, Raj Costache, nu a fost prins.

Procurorii DIICOT au arătat că interlopii ar fi racolat zeci de fete, unele minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Gruparea ar fi acţionat în perioada în perioada 2011-2016, victime fiind persoane care proveneau din familii defavorizate şi care aveau un grad redus de educaţie sau o stare materială precară.

Victimele ar fi ajuns în Roma, acolo unde se prostituau pe străzi. „Sub promisiuni false ca vor fi angajate în baruri şi că vor câştiga sume mari de bani, membrii grupării le-au determinat pe tinere să-i însoţească la Roma, unde au fost cazate în apartamente închiriate, iar ulterior au fost exploatate sexual“, au precizat procurorii DIICOT.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: