Trei copii au murit într-un incendiu, în locuinţa în care au fost lăsaţi singuri. Victimele au vârste de până în 10 ani

Trei copii au murit într-un incendiu, în locuinţa în care au fost lăsaţi singuri. Victimele au vârste de până în 10 ani

Incendiul a cuprins locuinţa. FOTO: ARHIVĂ.

Tragedie în Uricani: trei copii cu vârste între un an şi zece ani au murit în urma unui incendiu care a cuprins,  luni dimineaţa, locuinţa în care se aflau. Minorii au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu izbucnit într-un apartament din Uricani a provocat o tragedie cumplită: au murit trei copii cu vârste între un an şi 10 ani au murit.

"Una dintre victime, un copil de un an, a murit carbonizată, sora lui, în vârstă de opt ani a decedat la spital în urma unui stop-cardio respirator, iar fratele lor mai mare, în vârstă de zece ani, a murit intoxicat cu fum", a informat Bogdan Dănăiaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

"La momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la ultimul nivel al imobilului, un apartament precum şi acoperişul fiind cuprinse de flăcări. Intervenţia a prezentat o complexitate crescută datorită particularităţilor blocurilor de locuinţe, particularităţi precum evacuarea persoanelor, intreruperea alimentării cu energie electrică şi gaze naturale, lucrul la înălţime dar şi materiale combustibile diverse specifice locuinţelor. Pentru asigurarea securităţii ocupanţilor imobilului, în cadrul acţiunilor de intervenţie au fost evacuate din imobil 32 de persoane", a informat ISU Hunedoara.

Incendiul, care a cuprins apartamentul de la etajul patru al blocului şi alte două locuinţe învecinate, a fost stins la scurt timp. Potrivit pompierilor, el a fost cauzat de o lumânare lăsată aprinsă, chiar de mama celor trei copii. În momentul tragediei, cei trei se aflau singuri în locuinţă.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Incendiu violent într-un cartier din Deva. Pompierii au stins flăcările înainte de a cuprinde mai multe maşini

Pompierii din Deva au intervenit în această seară cu două autospeciale, pentru a opri un incendiu care a cuprins remorca unui camion, într-un cartier din municipiu. Flăcările se puteau extinde la imobilele din jur.

Incendiu pe autostrada Orăştie - Deva: încărcătura unui TIR s-a făcut scrum

Un camion care transporta profile lemnoase pe autostrada A1, din direcţia Sibiu spre Deva, a luat foc. Încărcătura autotrenului a fost cuprinsă de flăcări, în zona Simeria Veche.

Incendiu în centrul Devei, provocat de oamenii străzii: au dat foc canalelor

Zona Casei de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva a fost cuprinsă de fum, după ce oamenii care se adăpostesc în canalele din spatele instituţiei şi-au incendiat încăperile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările